9,3
369 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Suilichem

9,3

369 beoordelingen

Filter

Vriendelijke en klantgerichte mensen die verstand van zaken hebben.

Lenny van Rooijen (Maurik )
15-05-2020

Een klein dorp met heel gezellige mensen.

Yvonne van duijn van der Linden (Rhenen )
30-04-2020

altijd vriendelijke benadering, staan direct klaar als je een vraag hebt en nemen daarvoor de tijd, service uitstekend, wordt meegedacht of een onderdeel al dan niet vervangen moet worden.

Arie Roos (Zetten)
23-04-2020

Werkt goed en netjes Volgens afspraak.

Hans Groenen (Horssen)
23-04-2020

Zeer goede service en communicatie. Top werkplaats!

Roeland Bruinsma (Randwijk)
17-04-2020

Alles gaat in goed overleg en ik kan altijd direct zien wat er nodig is en hoe eventuele problemen kunnen worden opgelost.

Leo Derksen (Hemmen)
19-03-2020

Ze zijn vriendelijk en eerlijk, behulpzaam.

henk haverkamp (Heteren)
13-03-2020

TOP bedrijf. Zeer vriendelijk en klantgericht.

F Brouwer (Lienden)
13-03-2020

Betrouwbare dealer, komt afspraken goed na.

Timmer
13-03-2020

Heel fijne garage, zeer gemoedelijk.

dhr W Huisman (Scherpenzeel )
05-03-2020

Toyota van Suilinchem is een eerlijk bedrijf waar de klant en kwaliteit voorop staat met uitstekende service. Mensen die het vak verstaan waarbij een kijkje in de werkplaats mogelijk is en meedenken met de klant. Je bent er altijd welkom.

HWA Selman (Heteren)
05-03-2020

Ben zeer tevreden over Van Suilichem Auto's. Goeie service en staan altijd voor je klaar

Jaap Karens (Opheusden)
26-02-2020

Goede service en veel kennis over toyota.

L.A.ten Bhomer (Renkum )
26-02-2020

Gewoon erg goed, zeker in deze tijd.

Th. Tuerlings (Arnhem)
29-01-2020

Fijne sfeer, vriendelijk personeel, men probeert altijd op korte termijn een afspraak in te plannen en denkt en zoekt mee naar oplossingen. Proberen de klant altijd zoveel mogelijk tegemoet te komen. Prima garage en dealer!

Marian (Wageningen)
08-01-2020

Klantgerichte vriendelijke persoonlijke behandeling in duidelijke taal.

J Cozijnsen (Wageningen)
30-12-2019

Een vriendelijk ontvangst en snel verder geholpen. Services bij vragen super goed!

Mauritz (Opheusden)
03-12-2019

staat in voorgaande vragen.

H den Hartog (Opheusden)
22-11-2019

Goede service, aardig personeel en altijd alles prima in orde

Sylvia de Moor (Zetten)
22-11-2019

Zie vorige opmerking

I.m. bouma
19-11-2019

Al jaren tevreden klant.

Jaap Hunting (Herveld)
19-11-2019

ben tevreden

Chris Kroep (Capelle a/d IJssel)
19-11-2019

Degelijk bedrijf met degelijke medewerkers

H.J. Stoel (Oss)
19-11-2019

Eerlijke dealer, moet zo blijven, wel graag prijsopgave vooraf, ik kom hier nu 12 jr naar tevredenheid!

Antoon Holleman (Haalderen)
07-11-2019

Wij zijn al meer dan twintig jaar klant bij Van Suilichem. Nooit ook maar één probleem gehad: ze doen hun best voor je en alle reparaties worden correct en tegen redelijke prijs uitgevoerd. We zijn heel tevreden.

Joos van Vugt en José Eijt (Arnhem)
07-11-2019

Ik heb een oude Toyota Rav4 fun cruiser, waar ik aan ben gehecht. En ivm verhuizing was ik op zoek naar nieuwe garage. Ik heb nog niet eerder zo'n prettige ervaring gehad met een autogarage. De monteurs kijken ook verder dan alleen dat te repareren wat we hadden besproken vooraf en nemen dan contact op om te overleggen en te laten zien alvorens dat te repareren. Kort gezegd, mijn auto heeft nog nooit zo fijn gereden!

Lies
07-11-2019

Prima bedrijf je wordt met respect behandeld je bent een cliënt en geen nummer.

Mart Ambtman (Kerk Avezaath)
05-11-2019

Super service gerichte professionele medewerkers

Marc Arisz (Huissen)
16-10-2019

Goed overzicht. Duidelijke taal.

Marius Schalk (Wageningen)
16-10-2019

Uitstekende service. Zelfs als je op het laatste moment toch een leenauto nodig hebt doet men zijn best om dit te realiseren.

Nico (Overbetuwe)
15-10-2019