9,3
322 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Suilichem

9,3

322 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Kundig personeel, betrouwbaar in alle opzichten en bovendien een bedrijf dat zonder opsmuk in de automarkt opereert.

H.J. Stoel (Oss)
18-04-2019

Klein familie bedrijf je bent klant geen nummer.

Mevr. M.Ambtman (Kerk Avezaath)
10-04-2019

We zijn uiters tevreden.

van den Hoofdakker (Randwijk)
09-04-2019

Al jaren tevreden klant. Diverse occassions hier gekocht. Altijd voordelige goede auto’s. Vriendelijke behandeling.

H. Blok
09-04-2019

Zeer schoon bedrijf. Werkplaats opgeruimd en netjes verzorgd. Ook het terrein buiten was zeer netjes schoon.

L.A.ten Bhömer (Renkum)
09-04-2019

Uitstekende ervaringen met dit bedrijf.

F Brouwer (Lienden)
09-04-2019

Goede service en afspraken. Bieden altijd koffie aan en hebben tijd ook al is het erg druk. Goede sfeer.

Dhr. Bor. (Andelst)
09-04-2019

Prettig, persoonlijk contact. Je voelt je thuis en op je gemak, er wordt tijd voor je genomen. Afspraak is afspraak. Kom er graag.

Mac Steenaart (Dodewaard)
09-04-2019

Een zeer klantvriendelijke dealer, waar ik word behandeld als klant en niet als een nummer. Het is niet voor niets, dat ik Van Suilichem in Opheusden als dealer heb, terwijl ik in Utrecht-stad woon.

Dhr. Louis Boermeester (Utrecht)
09-04-2019

Goede service prettige medewerkers

Wendy (Bemmel)
27-02-2019

Goede service.

K Roelofsen
22-02-2019

Wij zijn al jaren bekend met Van Suilichem auto’s en nog altijd zeer tevreden.

Mw. P.v.d.Berg-Scheurwater (Dodewaard)
20-02-2019

Omdat ze me nog nooit teleur hebben gesteld met reparaties of aankoop van auto's, altijd goede service en altijd een leenauto beschikbaar.

Ralph Marcusse (arnhem)
14-02-2019

Vriendelijk, correct, prima service, betrouwbaar.

W. Blok (Randwijk)
14-02-2019

Vriendelijk bedrijf waar je nog een klant bent en geen klantnummer.

Marco
06-02-2019

Altijd vriendelijk/behulpzaam en goede service!

W.van Westrop (Tiel)
01-02-2019

Duidelijke afspraken, heldere kosten, fijne communicatie en goede uitvoering. Utstekend autobedrijf voor onze Toyota!

Hans Peperkamp (Nijmegen)
01-02-2019

zeer betrouwbare toyota dealer en zeer klantvriendelijk.

W.J. Hommersom (Dodewaard)
25-01-2019

Geen klachten

A. R. Cornelissen (Opheusden)
23-01-2019

Duidelijk, altijd telefonische vlot beteikbaar. Op alle vragen een antwoord. Denkt mee met onderhoud en kosten.

AJF de Langen
23-01-2019

Geweldig bedrijf met zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Altijd bereid om met de klant mee te denken, in een woord grandioos

Bea Maas (Arnhem )
09-01-2019

Betrouwbaar, goede kennis en service

Kees Blokland (Zetten)
04-01-2019

Goede service, vakkundig personeel en je kunt er altijd op korte termijn terecht met problemen.

W de Bode
04-01-2019

Zeggen wat ze ze gaan doen en doen wat ze zeggen. Fijne dealer. Fijn persoonlijk contact. Net,kundig en vriendelijk personeel. Topper.

G.weerdestijn (Kesteren)
19-12-2018

Wij zijn zeer tevreden over de service en klantgerichtheid

Mevr. Visser (Nijmegen )
19-12-2018

Ben al meer dan 25 jaar bij van Suilichem als klant en altijd zeer goed, correct en betrouwbaar behandeld. Ik kom er graag.Een keer weg geweest na aankoop van een VW, maar helaas na veel ellende met de VW dealer, terug gegaan naar van Suilichem, en sinds dien bij van Suilichem gebleven.

P.J van Loon (Zetten)
14-12-2018

De klant wordt vriendelijk geholpen en personeel is gemoedelijk. Goede service en eventueel ook even thuis gebracht en waar kom je dit nog tegen?

A.J.Mauritz (Opheusden)
14-12-2018

ik ben al meer dan 40 jaar klant dan hoef ik toch niet meer te zeggen.

Gerard Wouters (Dodewaard)
14-12-2018

Het is een fijne garage goede services leuk personeel ik zou nooit naar een andere garage gaan.Ze geven goed advies en ze schenken lekkere koffie.

Grada Buser (Arnhem)
14-12-2018

Goede behandeling, vriendelijke mensen die met je meedenken. Heldere afspraken. En als er iets bijzonders is wordt je even gebeld en overlegd. En voor kleinigheden tussendoor kun je zo terecht zonder afspraak.

Henk Veltman (Elst (Ut))
05-12-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.