9,3
369 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Suilichem

9,3

369 beoordelingen

Filter

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen bij toyota van Suilichem!

J. Van O
14-10-2022

Perfecte service Wij hebben onze auto hier gekocht en ondanks dat wij 60 kilometer verderop wonen blijven wij voor onderhoud hier komen. Dat zegt genoeg denk ik.

M. Gerrits
28-07-2022

Betrouwbaar en hoge service Een zeer betrouwbare autogarage met de hoogst mogelijke service

JvdB te V
23-06-2022

Goede service en prettig informatief Ben zeer tevreden over het soepele informatieve contact

B E
23-06-2022

Zeer goed Ik ben zeer tevreden over de service, ze zijn eerlijk en zeer vriendelijk en erg behulpzaam en leuk en zeer bekwaam personeel

Johan
23-06-2022

Goede service Vriendelijk, klantgericht en vakkundige medewerkers.

A. Koning
22-06-2022

R. M
01-06-2022

Betrouwbare garage Ik ben bijzonder tevreden over deze garage, de afhandeling, de reparatie, of het over een kleine of grote beurt gaat het gebeurt gewoon goed en gedegen. Voor een evt. reparatie word je benaderd wat de kosten zullen zijn, medewerkers zijn bereid eea uit te leggen en nemen de tijd voor je, ook al kom je onverhoeds voor het meten van de vloeistoffen of het oliepeil. Erg vriendelijke benadering èn beslist niet duur.

Toyota eigenaar
01-06-2022

Goede service Klein perfect bedrijf, erg klantvriendelijk

M. A
28-04-2022

Het was perfect bij van suilichem al meer dan 50jaar Ik ben zeer tevreden

Jc van de weerd
23-04-2022

Topper

C. Kroep
03-03-2022

Een geweldig bedrijf Een groot voorbeeld zoals een autobedrijf mag zijn. Vriendelijk, gastvrij, perfecte reparaties en onderhoud, duidelijk, afspraak is afspraak.

Erik B
21-12-2021

Fijne garage, je krijgt er prima service.

RvK (Opheusden)
30-06-2021

Ze zijn vriendelijk, personeel zeer bekwaam en ze weten waar ze over praten en zeer behulpzaam.

Johan ter smitten (Landsmeer )
30-06-2021

Vriendelijk, betrouwbaar, hulpvaardig, servicegericht.

L.van Son (Oosterbeek)
21-06-2021

Prima service, vriendelijk personeel, komen afspraken altijd na.

Wim
11-06-2021

Personeel beleefd, netjes en blijken tijdens toelichtingen op vragen, goed onderlegd te zijn. Garagewerkplaats altijd netjes.

W. Janssen
05-05-2021

Een klantvriendelijke en betrouwbare garage.

Dhr. H. Theloosen
28-04-2021

Klantvriendelijk, staan altijd voor je klaar, veel kennis in huis, kwaliteit.

N.Dijkman (Zetten)
21-04-2021

Al meer dan 30 jaar zeer tevreden klant bij van Suilichem.

Peter van Loon (Zetten)
07-04-2021

Vanwege de goede prijs/prestatieverhouding.

Henk Blok (Doorn)
01-04-2021

Zeer prettige benadering en service.

Mevr AC van Bezooijen -Arissen (Zetten)
24-03-2021

Ik ben zeer tevreden over deze garage. Qua personeel als vakmanschap.

Rudo (Achterberg )
24-03-2021

Bijzondere fijne garage vriendelijk en vakkundig personeel. Uitstekend geholpen. En niet onbelangrijk mijn auto was keurig gewassen na een beurt. Van Suilichem hartelijk bedankt helemaal top.

Marie Rensen (Opheusden )
16-03-2021

Klantvriendelijk, weet wie je bent, correcte afhandeling. Kortom: een garage naar mijn hart.

J. Vermaas (Huissen)
05-03-2021

Bijzonder prettige en klantgerichte dealer.

F Brouwer
05-03-2021

Vriendelijk, goede service.

Gert (Opheusden)
05-03-2021

Fijne betrouwbare garage met zeer goede service en ouderwetse gezelligheid.

Marike Koch (Ermelo)
01-03-2021

Garage met goede service, duidelijke uitleg en vakbekwame mensen in dienst.

Dhr.van de Voort
11-02-2021

Top bedrijf, kwaliteit, vriendelijkheid, accuraatheid en kennis staan in een hoog vaandel, en denkt in oplossingen en kansen.

Herman Mauritz (Randwijk)
29-01-2021