9,3
369 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Suilichem

9,3

369 beoordelingen

Filter

Goede service, goed onderhoud en vriendelijk personeel.

Mw. Tijssen
21-01-2021

Leuke goeie behulpzame garage, ben al klant vanaf 1963.

A. R. Cornelissen (Opheusden )
14-01-2021

Zeer vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel.

Mevr. Mulders (Opheusden)
14-01-2021

Goede service, erg vriendelijk personeel en organisatie van deze garage. Ze doen waar ze goed in zijn. Denken klantgericht en werken netjes aan de auto van de klant. Keurige wasbeurt van de auto.

L.A.ten Bhomer (Renkum)
04-01-2021

Goede service, deskundig en vriendelijk personeel. Fijne en betrouwbare garage.

Mevrouw van de Horst
04-01-2021

Van Suilichem Auto's is een voorbeeld bedrijf. Het karakter past prima bij het dorp waar de garage staat. De servicegerichtheid is meer dan goed. Dit is een garage waar je als klant op je gemak voelt.

Piet Barten (Opheusden )
28-12-2020

Ik voel me altijd welkom en behulpzaam als ik langskom.

Noes Wenno (Opheusden )
10-12-2020

Prima dealer, altijd goede en persoonlijke service.

Grada Buser (Arnhem)
03-12-2020

Ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, prettige en vriendelijke mensen.

PN Kraaijeveld (Ochten)
19-11-2020

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van deze Toyota dealer. De mensen willen je echt helpen in het onderhoud van mijn Toyota zodat ik al jaren zonder problemen kan doorrijden. Ze houden je goed op de hoogte van het onderhoud wat nodig is en hoe dat het beste uitgevoerd kan worden. En mochten er extra kosten zijn dan wordt ik vooraf met mij over gesproken.

Henk Veltman (Elst (Ut))
19-11-2020

Deskundig, correct, betrouwbaar, vriendelijk.

J.K.C. van Eck (Kesteren)
19-11-2020

Ik ben altijd goed geholpen.

Chris Kroep (Capelle a/d IJssel)
12-11-2020

service gericht, betrouwbaar en vriendelijk personeel.

w.h van elst (Dodewaard)
12-11-2020

Ik kom al heel wat jaren bij Van Suilichem en heb alleen maar positieve ervaringen met hen. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en reparaties en beurten worden vlot en correct uitgevoerd met een goede uitleg van wat ze hebben gedaan. Bij aankoop van een auto krijg je een reƫel advies, geen glad verhaal. Zulke ervaringen geven vertrouwen!

Wim en Joanne Blok (Randwijk)
12-11-2020

Op zaterdagmorgen belde ik de garage vanwege een probleem met mijn auto. Ik kon meteen langskomen. De medewerker had snel door wat het probleem was en wilde zelfs proberen het die dag nog te verhelpen. En dit lukte, waar ik erg blij mee was! Ik had dit niet verwacht op een zaterdag. Top service van Van Suilichem weer!

Egberdina van Mourik
05-11-2020

Prettige mensen, goede service.

Hanhart (Andelst)
05-11-2020

Ik kom er al jaren, zeer tevreden.

Marga Huibers (Zetten)
22-10-2020

Een bedrijf waar je als klant nog gezien wordt.

Nico (Zetten)
10-09-2020

Goede service. Vriendelijke mensen.

P.van Doesburg (Maurik)
21-08-2020

Al 25 jaar mijn garage geen toeters en bellen. Doen gewoon uitstekend werk.

I.m. bouma (Arnhem)
05-08-2020

Van Suilichem levert goede service, is betrouwbaar en betrokken bij de klant.

Jan Luijten
04-08-2020

Goede service, vriendelijk personeel, goed opgeleid personeel en ze weten waar ze over praten en ze kennen de klanten bij naam.

Johan Ter smitten (Landsmeer )
31-07-2020

Very Nice. Erg blij met de gang van zaken, vriendelijk en wordt snel geholpen.

Rein (Randwijk)
26-06-2020

Prima service, afspraken worden nagekomen.

niek janssen (hemmen)
26-06-2020

Klantgericht, goed aanspreekbaar. De klant doet er toe!

J Cozijnsen
17-06-2020

Showroom vaak iets te vol maar wel goede persoonlijke begeleiding.

A.S. ( te K.)
10-06-2020

Goede service en vriendelijk personeel.

Teuny van Ochten (Maurik)
29-05-2020

Prettig, vertrouwd, kundig, vriendelijk en eerlijk.

D.de Koff (Wageningen)
28-05-2020

Vriendelijk, correct en behulpzaam personeel.

Wim Janssen
21-05-2020

Zoals ik al eerder heb vermeld, vind ik de mensen vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar en deskundig. Wordt er altijd plezierig geholpen en dat voelt goed!!!

S.M van Loon (nvt)
21-05-2020