9,3
322 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Suilichem

9,3

322 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

staat in voorgaande vragen.

H den Hartog (Opheusden)
22-11-2019

Goede service, aardig personeel en altijd alles prima in orde

Sylvia de Moor (Zetten)
22-11-2019

Zie vorige opmerking

I.m. bouma
19-11-2019

Al jaren tevreden klant.

Jaap Hunting (Herveld)
19-11-2019

ben tevreden

Chris Kroep (Capelle a/d IJssel)
19-11-2019

Degelijk bedrijf met degelijke medewerkers

H.J. Stoel (Oss)
19-11-2019

Eerlijke dealer, moet zo blijven, wel graag prijsopgave vooraf, ik kom hier nu 12 jr naar tevredenheid!

Antoon Holleman (Haalderen)
07-11-2019

Wij zijn al meer dan twintig jaar klant bij Van Suilichem. Nooit ook maar één probleem gehad: ze doen hun best voor je en alle reparaties worden correct en tegen redelijke prijs uitgevoerd. We zijn heel tevreden.

Joos van Vugt en José Eijt (Arnhem)
07-11-2019

Ik heb een oude Toyota Rav4 fun cruiser, waar ik aan ben gehecht. En ivm verhuizing was ik op zoek naar nieuwe garage. Ik heb nog niet eerder zo'n prettige ervaring gehad met een autogarage. De monteurs kijken ook verder dan alleen dat te repareren wat we hadden besproken vooraf en nemen dan contact op om te overleggen en te laten zien alvorens dat te repareren. Kort gezegd, mijn auto heeft nog nooit zo fijn gereden!

Lies
07-11-2019

Prima bedrijf je wordt met respect behandeld je bent een cliënt en geen nummer.

Mart Ambtman (Kerk Avezaath)
05-11-2019

Super service gerichte professionele medewerkers

Marc Arisz (Huissen)
16-10-2019

Goed overzicht. Duidelijke taal.

Marius Schalk (Wageningen)
16-10-2019

Uitstekende service. Zelfs als je op het laatste moment toch een leenauto nodig hebt doet men zijn best om dit te realiseren.

Nico (Overbetuwe)
15-10-2019

Uiterst tevreden. Vakbekwame medewerkers. Bijzonder vriendelijk. Staan altijd voor je klaar. Je bent er geen 'nummer'

C.Das (Heteren)
09-10-2019

Al vele jaren tevreden klant.

H. Blok (Doorn)
09-10-2019

Zeer hulpvaardig en klantvriendelijk

M.Goedhart (Apeldoorn)
04-09-2019

Een zeer goede garage die afspraken en werkzaamheden correct uitvoerd

Dhr.H v.d Voort
27-08-2019

Vriendelijkheid alles kan niets is te veel voor ze goed opgeleid en geschoold personeel en ze weten waar ze het over hebben

J ter smitten (Landsmeer )
21-08-2019

Altijd zeer te spreken geweest over van suilichem, laatste x vond ik de communicatie alleen wat minder, geen indicatie wanneer de auto af was (apk+beurt) en mijn inziens geen duidelijke prijsopgave, deze is voor een particulier incl btw. Was niet berekend op de ex btw. Waardoor het iets hoger uitviel dan verwacht. Voor de rest vind ik van suilichem een zeer prettig bedrijf. Inmiddels 2 auto s daar gekocht en de derde zal daar ook gekocht worden!

T van den Toorn
31-07-2019

Zeer fijne dealer, al 11 jaar klant.We hebben 2 Toyota's nooit rare dingen.Een echte aanrader

Slokkers (Lent)
17-07-2019

Toyota yaris is goede auto, van suilichem is prima garage, als het zo blijft ga ik niet naar andere garage

g.dekker (heteren)
11-07-2019

Prima service, betrouwbaar en kundig!!

D Rovers
04-07-2019

Ik vind het een fijne garage goede service aardige mensen leuk personeel en lekkere koffie.

C.Buser (Arnhem)
04-07-2019

Het is een betrouwbaar bedrijf.

P. de Meijer (Lienden)
14-06-2019

Ik ga graag naar Van Suilichem toe, omdat ze daar allemaal vriendelijk zijn en meedenken als er wat aan mijn auto moet gebeuren. Nog nooit heb ik het idee gehad dat ik teveel moest betalen.

Rudo Meijer (Achterberg)
14-06-2019

Klantvriendelijk, goede advisering, geen onzinkosten, denken mee met de klant.

Dhr. A.Schouten (Kesteren)
12-06-2019

Een klantvriendelijk bedrijf, waar Service nog met de hoofdletter S staat geschreven.

J.A van Kreel (Herveld)
07-06-2019

Zeer prettig, en afspraak is af spraak, kennis van zaken, en hebben alle aandacht voor je. en vriendelijke mensen

D.de Koff (Wageningen)
22-05-2019

Plezierig. Goede service. Goede reparaties

T de graaf (Wijchen)
08-05-2019

Vooraf altijd goede voorlichting voor kleine en grote beurt. Correcte benadering en zeker ter zake kundig. Vriendelijk en goede benadering door personeel. Tot nu toe altijd goede verstandhouding ervaren .Staan bij kleine reparaties zeer behulpzaam.

J/E vd Pol
24-04-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.