9,3
361 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Suilichem

9,3

361 beoordelingen

Filter

Goede service Klein perfect bedrijf, erg klantvriendelijk

M. A
28-04-2022

Het was perfect bij van suilichem al meer dan 50jaar Ik ben zeer tevreden

Jc van de weerd
23-04-2022

Topper

C. Kroep
03-03-2022

Een geweldig bedrijf Een groot voorbeeld zoals een autobedrijf mag zijn. Vriendelijk, gastvrij, perfecte reparaties en onderhoud, duidelijk, afspraak is afspraak.

Erik B
21-12-2021

Fijne garage, je krijgt er prima service.

RvK (Opheusden)
30-06-2021

Ze zijn vriendelijk, personeel zeer bekwaam en ze weten waar ze over praten en zeer behulpzaam.

Johan ter smitten (Landsmeer )
30-06-2021

Vriendelijk, betrouwbaar, hulpvaardig, servicegericht.

L.van Son (Oosterbeek)
21-06-2021

Prima service, vriendelijk personeel, komen afspraken altijd na.

Wim
11-06-2021

Personeel beleefd, netjes en blijken tijdens toelichtingen op vragen, goed onderlegd te zijn. Garagewerkplaats altijd netjes.

W. Janssen
05-05-2021

Een klantvriendelijke en betrouwbare garage.

Dhr. H. Theloosen
28-04-2021

Klantvriendelijk, staan altijd voor je klaar, veel kennis in huis, kwaliteit.

N.Dijkman (Zetten)
21-04-2021

Al meer dan 30 jaar zeer tevreden klant bij van Suilichem.

Peter van Loon (Zetten)
07-04-2021

Vanwege de goede prijs/prestatieverhouding.

Henk Blok (Doorn)
01-04-2021

Zeer prettige benadering en service.

Mevr AC van Bezooijen -Arissen (Zetten)
24-03-2021

Ik ben zeer tevreden over deze garage. Qua personeel als vakmanschap.

Rudo (Achterberg )
24-03-2021

Bijzondere fijne garage vriendelijk en vakkundig personeel. Uitstekend geholpen. En niet onbelangrijk mijn auto was keurig gewassen na een beurt. Van Suilichem hartelijk bedankt helemaal top.

Marie Rensen (Opheusden )
16-03-2021

Klantvriendelijk, weet wie je bent, correcte afhandeling. Kortom: een garage naar mijn hart.

J. Vermaas (Huissen)
05-03-2021

Bijzonder prettige en klantgerichte dealer.

F Brouwer
05-03-2021

Vriendelijk, goede service.

Gert (Opheusden)
05-03-2021

Fijne betrouwbare garage met zeer goede service en ouderwetse gezelligheid.

Marike Koch (Ermelo)
01-03-2021

Garage met goede service, duidelijke uitleg en vakbekwame mensen in dienst.

Dhr.van de Voort
11-02-2021

Top bedrijf, kwaliteit, vriendelijkheid, accuraatheid en kennis staan in een hoog vaandel, en denkt in oplossingen en kansen.

Herman Mauritz (Randwijk)
29-01-2021

Goede service, goed onderhoud en vriendelijk personeel.

Mw. Tijssen
21-01-2021

Leuke goeie behulpzame garage, ben al klant vanaf 1963.

A. R. Cornelissen (Opheusden )
14-01-2021

Zeer vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel.

Mevr. Mulders (Opheusden)
14-01-2021

Goede service, erg vriendelijk personeel en organisatie van deze garage. Ze doen waar ze goed in zijn. Denken klantgericht en werken netjes aan de auto van de klant. Keurige wasbeurt van de auto.

L.A.ten Bhomer (Renkum)
04-01-2021

Goede service, deskundig en vriendelijk personeel. Fijne en betrouwbare garage.

Mevrouw van de Horst
04-01-2021

Van Suilichem Auto's is een voorbeeld bedrijf. Het karakter past prima bij het dorp waar de garage staat. De servicegerichtheid is meer dan goed. Dit is een garage waar je als klant op je gemak voelt.

Piet Barten (Opheusden )
28-12-2020

Ik voel me altijd welkom en behulpzaam als ik langskom.

Noes Wenno (Opheusden )
10-12-2020

Prima dealer, altijd goede en persoonlijke service.

Grada Buser (Arnhem)
03-12-2020