9,3
332 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Suilichem

9,3

332 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima dealer, altijd goede en persoonlijke service.

Grada Buser (Arnhem)
03-12-2020

Ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, prettige en vriendelijke mensen.

PN Kraaijeveld (Ochten)
19-11-2020

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van deze Toyota dealer. De mensen willen je echt helpen in het onderhoud van mijn Toyota zodat ik al jaren zonder problemen kan doorrijden. Ze houden je goed op de hoogte van het onderhoud wat nodig is en hoe dat het beste uitgevoerd kan worden. En mochten er extra kosten zijn dan wordt ik vooraf met mij over gesproken.

Henk Veltman (Elst (Ut))
19-11-2020

Deskundig, correct, betrouwbaar, vriendelijk.

J.K.C. van Eck (Kesteren)
19-11-2020

Ik ben altijd goed geholpen.

Chris Kroep (Capelle a/d IJssel)
12-11-2020

service gericht, betrouwbaar en vriendelijk personeel.

w.h van elst (Dodewaard)
12-11-2020

Ik kom al heel wat jaren bij Van Suilichem en heb alleen maar positieve ervaringen met hen. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en reparaties en beurten worden vlot en correct uitgevoerd met een goede uitleg van wat ze hebben gedaan. Bij aankoop van een auto krijg je een reëel advies, geen glad verhaal. Zulke ervaringen geven vertrouwen!

Wim en Joanne Blok (Randwijk)
12-11-2020

Op zaterdagmorgen belde ik de garage vanwege een probleem met mijn auto. Ik kon meteen langskomen. De medewerker had snel door wat het probleem was en wilde zelfs proberen het die dag nog te verhelpen. En dit lukte, waar ik erg blij mee was! Ik had dit niet verwacht op een zaterdag. Top service van Van Suilichem weer!

Egberdina van Mourik
05-11-2020

Prettige mensen, goede service.

Hanhart (Andelst)
05-11-2020

Ik kom er al jaren, zeer tevreden.

Marga Huibers (Zetten)
22-10-2020

Een bedrijf waar je als klant nog gezien wordt.

Nico (Zetten)
10-09-2020

Goede service. Vriendelijke mensen.

P.van Doesburg (Maurik)
21-08-2020

Al 25 jaar mijn garage geen toeters en bellen. Doen gewoon uitstekend werk.

I.m. bouma (Arnhem)
05-08-2020

Van Suilichem levert goede service, is betrouwbaar en betrokken bij de klant.

Jan Luijten
04-08-2020

Goede service, vriendelijk personeel, goed opgeleid personeel en ze weten waar ze over praten en ze kennen de klanten bij naam.

Johan Ter smitten (Landsmeer )
31-07-2020

Very Nice. Erg blij met de gang van zaken, vriendelijk en wordt snel geholpen.

Rein (Randwijk)
26-06-2020

Prima service, afspraken worden nagekomen.

niek janssen (hemmen)
26-06-2020

Klantgericht, goed aanspreekbaar. De klant doet er toe!

J Cozijnsen
17-06-2020

Showroom vaak iets te vol maar wel goede persoonlijke begeleiding.

A.S. ( te K.)
10-06-2020

Goede service en vriendelijk personeel.

Teuny van Ochten (Maurik)
29-05-2020

Prettig, vertrouwd, kundig, vriendelijk en eerlijk.

D.de Koff (Wageningen)
28-05-2020

Vriendelijk, correct en behulpzaam personeel.

Wim Janssen
21-05-2020

Zoals ik al eerder heb vermeld, vind ik de mensen vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar en deskundig. Wordt er altijd plezierig geholpen en dat voelt goed!!!

S.M van Loon (nvt)
21-05-2020

Vriendelijke en klantgerichte mensen die verstand van zaken hebben.

Lenny van Rooijen (Maurik )
15-05-2020

Een klein dorp met heel gezellige mensen.

Yvonne van duijn van der Linden (Rhenen )
30-04-2020

altijd vriendelijke benadering, staan direct klaar als je een vraag hebt en nemen daarvoor de tijd, service uitstekend, wordt meegedacht of een onderdeel al dan niet vervangen moet worden.

Arie Roos (Zetten)
23-04-2020

Werkt goed en netjes Volgens afspraak.

Hans Groenen (Horssen)
23-04-2020

Zeer goede service en communicatie. Top werkplaats!

Roeland Bruinsma (Randwijk)
17-04-2020

Alles gaat in goed overleg en ik kan altijd direct zien wat er nodig is en hoe eventuele problemen kunnen worden opgelost.

Leo Derksen (Hemmen)
19-03-2020

Ze zijn vriendelijk en eerlijk, behulpzaam.

henk haverkamp (Heteren)
13-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.