9,3
382 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Suilichem

9,3

382 beoordelingen

Filter

Goede service, betrouwbaar en nooit gedoe over factuur. Uitstekende garage met persoonlijke touch.

J. Van Vugt
24-12-2023

Betrouwbaar en klantvriendelijk. Fijne Toyota garage, met klant vriendelijk personeel met een uitstekende vakkennis! Dit geeft de klant vertrouwen.

J. Echter
07-12-2023

Kwaliteit en vooral altijd persoonlijk tijd voor ons ,vriendelijke mensen en weten waar ze over praten ,voor ons geen ander Toyota dealer als alleen maar van dit bedrijf in Opheusden .

Toyota eigenaar
23-11-2023

Prima garage altijd prima service Zeer tevreden enn eerllijk

P.F. Versschoor
20-10-2023

Goede service Prettig klantcontact

Toyota eigenaar
05-10-2023

Goede service ik ben hier al ruim 35 Jaarwij zijn zeer tevreden over kwaliteit,prijs en zeer vriendelijk personeel ( En eigenaar)

Y. Van der Linden
26-07-2023

Goede service en gastvrij

R. M
20-06-2023

Fijne garage Nette garage, vriendelijk, behulpzaam én vakbekwaam personeel dat net een stapje extra zet. Zo was mijn auto na onderhoud en APK ook nog even gewassen

E. J
02-06-2023

Betrouwbare kwaliteit en goede service! Erg klantvriendelijk en fijne communicatie. Service en kwaliteit is uitstekend! Betrouwbare garage!

Job Echter
28-04-2023

Fijne garage voor onderhoud Onze auto is hier in goede handen!

Toyota eigenaar
13-04-2023

Een fijne garage. Je wordt altijd goede geholpen. De service is goed. De medewerkers zijn vriendelijk. Je gaat daar altijd tevreden de deur uit.

Wiel Verbeet.
29-12-2022

Topservice en klantvriendelijkheid Wat een topbedrijf. Nog nooit een autobedrijf ervaren met zo een geweldige topservice. En dat met zeer gastvrije en vriendelijke medewerkers/personeelsleden. Ik rijd graag bijna een uur heen om telkens mijn onderhoud te laten doen. Dat zegt al veel over mijn tevredenheid,

H.L.J. B
22-12-2022

Goede service en top personeel Makkelijk en goede afspraken te maken als er extra dingen nodig zijn tijdens onderhoud wordt je netjes op de hoogte gebracht. Erg fijn personeel, kortom een aanrader ????????????

M. M
16-12-2022

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen bij toyota van Suilichem!

J. Van O
14-10-2022

Perfecte service Wij hebben onze auto hier gekocht en ondanks dat wij 60 kilometer verderop wonen blijven wij voor onderhoud hier komen. Dat zegt genoeg denk ik.

M. Gerrits
28-07-2022

Betrouwbaar en hoge service Een zeer betrouwbare autogarage met de hoogst mogelijke service

JvdB te V
23-06-2022

Goede service en prettig informatief Ben zeer tevreden over het soepele informatieve contact

B E
23-06-2022

Zeer goed Ik ben zeer tevreden over de service, ze zijn eerlijk en zeer vriendelijk en erg behulpzaam en leuk en zeer bekwaam personeel

Johan
23-06-2022

Goede service Vriendelijk, klantgericht en vakkundige medewerkers.

A. Koning
22-06-2022

R. M
01-06-2022

Betrouwbare garage Ik ben bijzonder tevreden over deze garage, de afhandeling, de reparatie, of het over een kleine of grote beurt gaat het gebeurt gewoon goed en gedegen. Voor een evt. reparatie word je benaderd wat de kosten zullen zijn, medewerkers zijn bereid eea uit te leggen en nemen de tijd voor je, ook al kom je onverhoeds voor het meten van de vloeistoffen of het oliepeil. Erg vriendelijke benadering èn beslist niet duur.

Toyota eigenaar
01-06-2022

Goede service Klein perfect bedrijf, erg klantvriendelijk

M. A
28-04-2022

Het was perfect bij van suilichem al meer dan 50jaar Ik ben zeer tevreden

Jc van de weerd
23-04-2022

Topper

C. Kroep
03-03-2022

Een geweldig bedrijf Een groot voorbeeld zoals een autobedrijf mag zijn. Vriendelijk, gastvrij, perfecte reparaties en onderhoud, duidelijk, afspraak is afspraak.

Erik B
21-12-2021

Fijne garage, je krijgt er prima service.

RvK (Opheusden)
30-06-2021

Ze zijn vriendelijk, personeel zeer bekwaam en ze weten waar ze over praten en zeer behulpzaam.

Johan ter smitten (Landsmeer )
30-06-2021

Vriendelijk, betrouwbaar, hulpvaardig, servicegericht.

L.van Son (Oosterbeek)
21-06-2021

Prima service, vriendelijk personeel, komen afspraken altijd na.

Wim
11-06-2021

Personeel beleefd, netjes en blijken tijdens toelichtingen op vragen, goed onderlegd te zijn. Garagewerkplaats altijd netjes.

W. Janssen
05-05-2021