9,2
317 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Suilichem

9,2

317 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Very Nice. Erg blij met de gang van zaken, vriendelijk en wordt snel geholpen.

Rein (Randwijk)
26-06-2020

Prima service, afspraken worden nagekomen.

niek janssen (hemmen)
26-06-2020

Klantgericht, goed aanspreekbaar. De klant doet er toe!

J Cozijnsen
17-06-2020

Showroom vaak iets te vol maar wel goede persoonlijke begeleiding.

A.S. ( te K.)
10-06-2020

Goede service en vriendelijk personeel.

Teuny van Ochten (Maurik)
29-05-2020

Prettig, vertrouwd, kundig, vriendelijk en eerlijk.

D.de Koff (Wageningen)
28-05-2020

Vriendelijk, correct en behulpzaam personeel.

Wim Janssen
21-05-2020

Zoals ik al eerder heb vermeld, vind ik de mensen vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar en deskundig. Wordt er altijd plezierig geholpen en dat voelt goed!!!

S.M van Loon (nvt)
21-05-2020

Vriendelijke en klantgerichte mensen die verstand van zaken hebben.

Lenny van Rooijen (Maurik )
15-05-2020

Een klein dorp met heel gezellige mensen.

Yvonne van duijn van der Linden (Rhenen )
30-04-2020

altijd vriendelijke benadering, staan direct klaar als je een vraag hebt en nemen daarvoor de tijd, service uitstekend, wordt meegedacht of een onderdeel al dan niet vervangen moet worden.

Arie Roos (Zetten)
23-04-2020

Werkt goed en netjes Volgens afspraak.

Hans Groenen (Horssen)
23-04-2020

Zeer goede service en communicatie. Top werkplaats!

Roeland Bruinsma (Randwijk)
17-04-2020

Alles gaat in goed overleg en ik kan altijd direct zien wat er nodig is en hoe eventuele problemen kunnen worden opgelost.

Leo Derksen (Hemmen)
19-03-2020

Ze zijn vriendelijk en eerlijk, behulpzaam.

henk haverkamp (Heteren)
13-03-2020

TOP bedrijf. Zeer vriendelijk en klantgericht.

F Brouwer (Lienden)
13-03-2020

Betrouwbare dealer, komt afspraken goed na.

Timmer
13-03-2020

Heel fijne garage, zeer gemoedelijk.

dhr W Huisman (Scherpenzeel )
05-03-2020

Toyota van Suilinchem is een eerlijk bedrijf waar de klant en kwaliteit voorop staat met uitstekende service. Mensen die het vak verstaan waarbij een kijkje in de werkplaats mogelijk is en meedenken met de klant. Je bent er altijd welkom.

HWA Selman (Heteren)
05-03-2020

Ben zeer tevreden over Van Suilichem Auto's. Goeie service en staan altijd voor je klaar

Jaap Karens (Opheusden)
26-02-2020

Goede service en veel kennis over toyota.

L.A.ten Bhomer (Renkum )
26-02-2020

Gewoon erg goed, zeker in deze tijd.

Th. Tuerlings (Arnhem)
29-01-2020

Fijne sfeer, vriendelijk personeel, men probeert altijd op korte termijn een afspraak in te plannen en denkt en zoekt mee naar oplossingen. Proberen de klant altijd zoveel mogelijk tegemoet te komen. Prima garage en dealer!

Marian (Wageningen)
08-01-2020

Klantgerichte vriendelijke persoonlijke behandeling in duidelijke taal.

J Cozijnsen (Wageningen)
30-12-2019

Een vriendelijk ontvangst en snel verder geholpen. Services bij vragen super goed!

Mauritz (Opheusden)
03-12-2019

staat in voorgaande vragen.

H den Hartog (Opheusden)
22-11-2019

Goede service, aardig personeel en altijd alles prima in orde

Sylvia de Moor (Zetten)
22-11-2019

Zie vorige opmerking

I.m. bouma
19-11-2019

Al jaren tevreden klant.

Jaap Hunting (Herveld)
19-11-2019

ben tevreden

Chris Kroep (Capelle a/d IJssel)
19-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.