Beoordelingen Toyota Van Suilichem

9,2

296 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

De distributieriem moest apart vervangen buiten de reguliere onderhoudsbeurten. Dit was kostbaar. Enkele weken later ontstond er weer een ander kostbaar defect. De kilometerstand is hoog en wanneer is het verstandig de auto in te ruilen. Er is blijkbaar geen statistisch inzicht in de levensduur van specifieke onderdelen bij de dealer. Is dat wel bij de importeur of Toyota fabrieken bekend?

Anoniem
23-09-2014

Goede service, betrouwbare, vriendelijk, goede monteurs.

Anoniem
23-09-2014

gewoon goed

Anoniem
19-09-2014

goede service en vriendelijk personeel

Anoniem
10-09-2014

Goede service en goede aftersales. Klachten worden serieus genomen en gecorrigeerd.

GH Timmer (Ede)
25-08-2014

Correcte behandeling en men komt de afspraken na.

Anoniem
20-08-2014

Altijd goed luisterend en vlot geholpen, jouw probleem ziet men als hun probleem.

D van de Weetering (Dodewaard)
12-08-2014

Goede service leuk personeel en lekkere koffie.

Anoniem
11-08-2014

controleren of klant niets vergeten heeft

Anoniem
07-08-2014

zeer betrouwbaar correct ed. Koop er al meer dan 25 jaar mijn Toyota's en de volgende mogen ze me ook leveren. Neem een kijkje in de werkplaats en je weet waarom

Peter Heijstee (Kesteren)
06-08-2014

Ik ervaar deze garage als uiterst plezierig. Directe toegang tot de chef werkplaats, prima receptie en uitstekende service.

Jaap Dekker (Wageningen)
05-08-2014

het dorpse en kleinschaligheid gekoppeld aan veel kennis

Anoniem
23-07-2014

Een prima adres voor mij persoonlijk. Altijd vriendelijk en je heb daar echt nog het idee dat ook de klant er toe doet. Zij geven je het gevoel dat er samen wordt bepaald hoe jouw auto zijn onderhoudt krijgt. Ook het telkens daar kopen van een nieuwe auto is voor ons altijd een feestje. Bij van Suilichem in Opheusden weet je zeker dat er een nieuwe komt.

(Dhr) Henri (H.W.) Jansen (Tiel)
23-07-2014

Zeer correct, netjes en vakkundige dealer

W,H,J,Janssen (Herveld)
21-07-2014

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Anoniem
17-07-2014

service subliem, de auto wordt opgehaald en weer thuis gebracht

Arie Roos (Zetten)
17-07-2014

Het zijn fijne mensen, ze staan altijd voor je klaar.

Gerrit Barten (Opheusden)
09-07-2014

Alles was tot op heden tot onze volle tevredenheid.

Anoniem
08-07-2014

Je wordt gewaardeerd als klant, open karakter (bezoek werkplaats geen probleem), correct uitgevoerd onderhoud, vriendelijke eigenaar en personeel.

Dhr. Selman (Heteren)
08-07-2014

Vriendelijk en betrouwbaar

Anoniem
08-07-2014

dealer in je eigen dorp daar kan een ander niet tegen op

Anoniem
26-06-2014

Goede service , Vriendelijkheid personeel en kleinschaligheid van het bedrijf.

Anoniem
26-06-2014

Zeer klantvriendelijk, duidelijk en correct

Kraayeveld,P.N (Ochten)
26-06-2014

de manier van omgang, de nagekomen afspraken, altijd tijd om langs te komen/te helpen, telefonische bereikbaarheid

j.bor (andelst)
26-06-2014

Prettige garage, vakbekwaam, persoonlijke aandacht, gekwalificeerd personeel.

Anoniem
26-06-2014

Omdat deze dealer al sinds jaar en dag klaar staat met open en eerlijke vragen en antwoorden, altijd vriendelijk zijn en hun afspraken altijd nakomen. Vertrouwen is de basis van elke relatie en die heb ik in dit bedrijf, daarom kom ik er al jaren.

W.Hermsen (Driel)
26-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.