9,3
386 beoordelingen
airco-1440x430a_tcm-22-1731195.jpg

Controle en onderhoud airco

Een goede airco zorgt voor een frisse auto

Een airco die goed werkt, zorgt voor een frisse auto. Dat is wel zo prettig. Een jaarlijkse check zorgt er bovendien voor dat hij goed blijft werken. Het is dus verstandig om uw airco minimaal 1 keer per jaar te laten controleren bij uw Toyota dealer. U kunt er ook terecht voor een geurbehandeling of onderhoudsbeurt van de airco.
Plan uw werkplaatsafspraak
Aircobehandelingen houden uw airco in topvorm. Aircocheck adviesprijs € 19,95

Zodra een auto twee jaar of ouder is, beveelt Toyota een jaarlijkse check van uw ventilatie- en aircosysteem aan. In elke airco ontstaan namelijk op den duur bacteriën, micro-organismen en schimmels. Deze zorgen vaak voor een onaangename geur. Om ervoor te zorgen dat de lucht in uw Toyota fris blijft, moet het interieurfilter voor bijna elke Toyota om de 15.000 kilometer worden vervangen.

interieurfilter.jpg
airco-usp-555x249_tcm-22-1740165.jpg
Tijdens de aircocheck wordt gecontroleerd:
  • de kwaliteit van het interieurfilter
  • de conditie en spanning van de aandrijfriem van de aircopomp
  • de conditie van de condensor
  • het functioneren van de airco in de auto
Airco Toyota geurbehandeling € 59,95

De airco van uw Toyota wordt gecontroleerd (zoals bij de aircocheck) en het hele systeem wordt grondig gereinigd. Met de geurbehandeling zorgt u dus voor een schone, frisse auto en dat is uiteraard beter voor uw gezondheid.

Airco Toyota onderhoudsbeurt vanaf € 129,95 (afhankelijk van het wettelijk verplichte koudemiddel)

Het complete aircosysteem van uw Toyota wordt doorgelicht en het koudemiddel wordt vervangen. De prijs is exclusief eventuele reparaties en nieuwe onderdelen.

Plan uw afspraak